You are here: Home Proefles

Proefles

Waarom een proefles?

Een proefles verteld wat meer over de beginselen van het auto-rijden. Tijdens deze proefles weet ik meestal hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt.
Op basis daarvan kunnen we een pakket samenstellen, welke perfect bij jou past.

Naast de proefles hebben we ook altijd een intakegesprek. Een intake gesprek is belangrijk voor het duidelijk maken wat ik voor jou kan betekenen, hoe kunnen we de lessen laten verlopen of inplannen en dit is allemaal vrijblijvend. Ik maak een afspraak bij jullie thuis en dan praten we over de mogelijkheden die we hebben en welk pakket het beste voor je is om het rijbewijs snel te behalen.

En indien gewenst buiten de normale rij-opleiding, kun je ook voor een RIS-opleiding kiezen.

 

MELD JE HIER AAN
Rijbewijs B

Rijbewijs B

Wil je je rijbewijs B (autorijbewijs) halen in omgeving Weert en snel slagen tegen lage kosten? Rijschool Jacobs helpt je ermee. Kijk op deze website naar de mogelijkheden.

Autolessen op maat

Autolessen op maat

Het behalen van je autorijbewijs is het ultieme resultaat van het volgen van het voor jou juiste aantal autorijlessen. Omdat dit niet voor elke persoon gelijk is bieden wij onze leerlingen naast losse rijlessen ook de mogelijkheid om een pakket af te sluiten.

Persoonlijke instructie

Persoonlijke instructie

Geduldige en Persoonlijke aanpak. Voel je veilig en op je gemak wat wel zo plezierig is. Door bovenstaande punten een betere MOTIVATIE waardoor minder rijlessen en daardoor voordeliger je rijbewijs!