You are here: Home 2ToDrive

2ToDrive

Rijbewijs halen vanaf 17 jaar, hoe vet is dat?!

Vanaf nu kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen.

Om rijexamen te mogen doen, moet je wel een theoriecertificaat hebben, en bij 2toDrive zijn de exameneisen hetzelfde als bij de normale examens.

Ben je geslaagd? dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voor je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

Voordat je begint

Je vraagt als eerste je begeleiderspas aan, dat kan via www.2toDrive.nl
Je kunt de pas aanvragen vanaf 16,5 jaar. Allereerst melden je coaches zich aan en nadat je coaches zich aangemeld hebben, kun jij de begeleiderspas aanvragen.

Voor het aanvragen maak je gebruik van je DigiD code en de kosten voor de aanvraag van de pas bedragen €35,00. Zodra alles gecontroleerd is en je pas is goedgekeurd, krijg je deze thuisgestuurd, ook al heb je nog geen rijbewijs. Alleen met zowel je rijbewijs als je begeleiderspas mag je samen met je coach de weg op.

Belangrijke websites

Aanmelden coaches en aanvragen begeleiderspas: www.2toDrive.nl
Aanvragen DigiD code: www.digid.nl

MELD JE HIER AAN
Rijbewijs B

Rijbewijs B

Wil je je rijbewijs B (autorijbewijs) halen in omgeving Weert en snel slagen tegen lage kosten? Rijschool Jacobs helpt je ermee. Kijk op deze website naar de mogelijkheden.

Autolessen op maat

Autolessen op maat

Het behalen van je autorijbewijs is het ultieme resultaat van het volgen van het voor jou juiste aantal autorijlessen. Omdat dit niet voor elke persoon gelijk is bieden wij onze leerlingen naast losse rijlessen ook de mogelijkheid om een pakket af te sluiten.

Persoonlijke instructie

Persoonlijke instructie

Geduldige en Persoonlijke aanpak. Voel je veilig en op je gemak wat wel zo plezierig is. Door bovenstaande punten een betere MOTIVATIE waardoor minder rijlessen en daardoor voordeliger je rijbewijs!